fbpx
СОФИЯ ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР

2 дни / 17 теми
Реален бюти мениджмънт

17 – 18 Февруари
Двудневна

Програма

17-18 февруари 2019 г.
Максим Сергеев
най-известният консултант в областта
на бюти индустрията

За кого е този семинар?

» Инвеститори, желаещи да изградят успешен и печеливш бизнес.
» Собственици на клиники, които искат да подобрят настоящия си бизнес.
» Собственици на клиники, които искат да развият нов бизнес модел на работа в клиниката си.
» Собственици и управители на бюти салони.
» Управители и администратори.

Ден първи /
Реален бюти мениджмънт
или
Как да печелите в бюти бизнеса и да оцелявате?Стратегия 20.23 – как ще се промени светът и в частност бюти бизнесът до 2023 година?„Ние сме недостижими…“ – за съжаление конкуренцията ще ви настигне и изпревари. Как да се борите, побеждавате и това да ви носи радост?„Кадрите решават всичко“ – съвременни методи за търсене и подбор на най-добрия персонал.„Няма човек – няма проблем, има човек – има проблеми“ – как изглежда идеалният сътрудник в бюти бизнеса? Как изглежда опасният човек, който в никакъв случай не бива да бъде наеман на работа?

„Аз се страхувам“ – страхувам се, че моите сътрудници ще ме крадат, ще ми вземат клиентите и като цяло ще отнемат моя бизнес – ще обсъдим тези страхове и ще решим какво да правим с тях!„Моята мечта – РЕНТАТА“ – може ли да управляваме нашия бизнес от разстояние и с минимална загуба на време – МОЖЕ, но с определени уговорки, които ще обсъдим.


Ден втори /
Как да печелим чисто 15 000 евро на месец в бюти бизнеса?
или
Как да станеш богат и да оцелееш?Думи и изрази, които продават.Как да заставим себе си да печелим пари.Какво привлича клиента?Изисквания за външния вид на специалиста.

Изисквания към интериора на кабинета (работното място).Етика и етикет във взаимотношенията с клиентите.Методи на НЛП (невро-лингвистично програмиране) в бюти бизнеса.Ериксонова хипноза в бюти бизнеса.

Стратегия 20.23 – всичко ще се реши в най-близко време – ако до 2023 г. не промените вашите възгледи ще бъдете изпреварени и изхвърлени от бизнеса. Какво трябва да направим?„Излъжи ме…“ – признаци кога клиентът ни лъже.Не всички клиенти ни мислят доброто – методи за психологическа защита от клиента.
до 15 декември 2018 г.

Промоционална цена

● Цена на двудневния семинар 450 лв. без ДДС

КУПИ БИЛЕТцена след 15 декември 2018 г.

Стандартен билет

● Цена на двудневния семинар 600 лв. без ДДС

КУПИ БИЛЕТ